Made to Measure

 

Maatwerk
Zoveel mensen zoveel wensen...
Ondanks de uitgebreide collectie die wij in de winkel hebben kan het gebeuren dat je nét die ene jurk of broek in een andere kleur wilt hebben of dat de standaard maat jou niet goed past. Geen lichaam is immers hetzelfde! Daarom is onze collectie in leer, imitatieleer, lak en latex voor een groot deel op kleur en maat te bestellen zodat jouw outfit als gegoten zit. Én door onze nauwe samenwerking met diverse designers kan soms zelfs een kleine aanpassing in het ontwerp worden gemaakt zodat je een uniek design hebt.
Hoe werkt het
In de winkel vertel je ons waar je naar op zoek bent en zullen wij samen met jou proberen een outfit naar jouw smaak te vinden door verschillende items te passen. Wanneer je een keuze hebt gemaakt zullen we je maten en kleurkeuze opnemen. Je betaalt 50% aan en vervolgens sturen wij je bestelling door naar de ontwerper en zal je order in productie worden genomen. Gedurende het productieproces houden we je per email op de hoogte van de voortgang en de verwachtte levertijd. Wanneer we jouw kledingstuk binnenkrijgen krijg je van ons bericht en kun je het kledingstuk komen passen en ophalen. Bij 95 % van de orders is de pasvorm en maat goed maar soms moet er nog een kleine aanpassing worden gedaan. Uiteraard zijn wij pas klaar als jij tevreden bent!
Levertijd
De levertijd voor een op maat gemaakt artikel varieert van 2 tot 6 weken. Houdt voor latex kledingstukken altijd rekening met een levertijd van 4 weken en voor de latex corsetten 6 weken. Bestel jouw item dus op tijd zodat je op het feest waar je zo lang naar uit hebt gekeken je mooie nieuwe outfit kunt dragen!

Kom voor meer informatie en maatadvies naar de winkel.
Je kunt hiervoor eventueel ook een afspraak maken via 010-4763680

         

                     

 

 

 

 

 

 

 
"Vorige week mijn op maat gemaakte latex jurkje mogen ophalen... en wat is die mooi geworden!
En nog mooier, de fijne service, de eerlijke adviezen en beoordelingen, het met regelmaat op de hoogte houden van levertijd...
en natuurlijk het heerlijke bakkie koffie ter afsluiting! Een schoolvoorbeeld voor klantvriendelijkheid en service!
Als je dan toch een keer besluit voor een 'once in a lifetime latex dress-experience'.....geen betere keuze dan SUBLIEM!!"
             Ervaring gedeeld op onze Facebookpage